Ili u originalu: “Should we get you a diamond? NO, just get me a really big closet!”, famozna je izjava Carrie iz Seks i grada s kojom bi se moglo poistovjetiti dosta nas žena. Sve mi sanjamo o vlastitoj garderobi, oduševljava nas taj walk-in ormar u kojem će svi naši najdraži odjevni komadi biti lijepo obješeni, nakit spremljen u posebne kutijice, a cipele poslagane po policama kako bi im se mogle diviti pri svakom ulasku u naše carstvo.

Kada su u pitanju garderobe mogućnosti je puno i na našu sreću proizvođači nam omogućavaju da odabirom raznih dodataka zadovoljimo sve svoje potrebe. Naravno, sve ovisi o veličini prostora u stanu ili spavaćoj sobi koju smo u mogućnosti odvojiti za to.

Ormar od panela

Ukoliko imate mogućnosti odvojiti prostoriju ili imate dovoljno veliku spavaću sobu koju možete pregraditi kliznom stijenom, idealno rješenje je garderoba po mjeri koja se bazira na panelima. Radi se o panelima koji dolaze u različitim dimenzijama i materijalima, pričvršćuju se na zid, gdje onda naknadno na njih dodajemo opremu. Razne police, ladice, vješanja ili pretinci za kravate, samo su neki od dodatka kojima možemo opremiti garderobu.

Ako imate manji prostor ne morate očajavati jer mogućnosti pri odabiru “klasičnog” ormara su tolike da od nekad običnog ormara možete napraviti pravu vlastitu umjetnost. Vrata vašeg ormara više ne moraju biti klasične ravne plohe. Jedna od opcija je odabir vrata sastavljenih od različitih materijala ili boja, čime postižete sliku koja oduzima dah.

Zatim možete pretvoriti vrata u uokvireno ogledalo kako bi svaka vaša odjevna kombinacija za izlazak bila savršena ili čak ugraditi tv plazmu u sama vrata, što će biti idealno za gledanje vaših omiljenih filmova ili serija prije spavanja.